Verschillende mogelijkheden bij praktijk even(ge)wicht

Persoonlijke begeleiding met een goed voedingsadvies 

We starten met een intake. Deze is gratis.
In een op een sessies bespreek ik met jouw je huidige eetpatroon en leefstijl. We beginnen met een meting en samen met jou ga ik een doel stellen. Ik vraag dan ook een week een eet-dagboek bij te houden. En dan maken we een plan van aanpak. 

We bekijken hoe jij gemotiveerd raakt en blijft. De vervolgsessies zijn om je te begeleiden hierin en adviezen te geven. 
Dit kan  eventueel ook met een wandeling. 
Ik stuur waar nodig bij, help je terugval te voorkomen of zo nodig snel de draad weer op te pakken. Kortom ik help je net zo lang tot je zelf voelt wat goed voor je is.

(vergoeding zorgverzekering vanuit het aanvullende pakket mogelijk!)

Advies gezonde leefstijl


Omdat niet alleen het eten van de juiste voeding belangrijk is, maar ook je hele leefstijl en wie je bent, wordt dit zeker ook mee genomen in de begeleiding.  Dit is niet los te zien van elkaar.
Beweeg je voldoende? Wat past bij jou? Waar heb jij plezier in? Heb je voldoende ontspanning in je leven? Hoe kun je stress verminderen? Wat maakt dat je verkeerd eet?
Kortom alle zaken die te maken hebben met een gezonde leefstijl worden meegenomen. 

Soms kan een Reconnective healing hierbij helpen. Ik ben gecertificeerd om deze healing te geven. Ik werk puur met energie, terwijl je op een massagetafel ligt. Je hele systeem krijgt een boost , energie gaat daar heen waar nodig.
Informeer  mocht je nieuwsgierig zijn.